VERLOF: 22 juli t.e.m. 14 augustus 2022

2020
ExtraBrood investeert in een ruimtevullende oven, armkneder en uitroltafel. Zo kunnen er meer broden verwerkt worden met behoud van kwaliteit en komt nu ook desem bladerdeeg terecht in het gamma. Om vooral het bakken aan Tijs over te laten neemt Louise een aantal administratieve taken over en focust daarnaast op alles wat niet bakken is binnen het merk ExtraBrood. Zo konden ze blijven groeien in tijden van crisis.  
2020 is ook het jaar waarin ExtraBrood meestapt in het schakelprogramma ‘ZUVER’, zodat ze nu met 90% bloem van West-Vlaamse bodem kunnen bakken. Zo worden regionale boeren gesteund en de eigen economie versterkt. 

2019
Tijs verhuist en bouwt een eigen atelier uit in Wielsbeke nog net voor het einde van het jaar. Workshops en brunches vinden vanaf nu hier plaats. Er wordt geëxperimenteerd en de collectie ExtraBrood breidt uit.

2018
Tijs loopt hij stage in De Superette in Gent. Na de stage vallen de puzzelstukken in elkaar. In Waregem ontstaat Biblab, en daar kan Tijs zijn eigen brood Atelier starten. Door met abonnementen te werken gaat hij verspilling tegen en creëert hij een andere manier van werken dan die van de traditionele bakker. Desembrood is zijn stokpaardje en die kennis geeft Tijs maar al te graag door.

2017
Terug in België blijft Tijs bakken, af en toe draait hij eens mee in een bakkerij. De eerste ideeën voor een eigen zaak steken de kop op.

2016
Na enkele maanden experimenteren komt hij terecht bij Gail's Artisan Bakery. Een bakkerij die waarden nastreeft waar hij zelf ook achterstaat.

2015
Tijs Van Canneyt begint aan zijn broodavontuur. Op dat moment woont hij in Londen, een bruisende stad waar moeilijk kwalitatief brood te vinden is.